Hvordan å fange rev med hjemmelaget agn

06/06/2010 by admin

Hvordan å fange rev med hjemmelaget agn

Av konsensus er beste agn for en grå eller red fox en kvinnelig rev. En pelsjeger heter Arthur Robert Harding, skrive i 1906 foreslo kutte "ut hele kjønnsorganene" av en kvinnelig rev og plassere "dem i en pint av alkohol, og resultatet blir best duften gjort." Hvis du ikke har en kvinnelig rev gjør nesten alle litt forfalt kjøtt. Den mest attraktive av disse kjøtt smak og lukt som noe fox er kjent med, for eksempel rotte, mus eller kylling.

Instruksjoner

Hvordan å fange rev

1 agn seks mousetraps med peanut smør eller ost på et sted du tror har mus. Inspisere fellene to ganger om dagen. Samle seks død mus.

2 plass hver musen i en plast fryser bag. Fryse musene i plast fryseboks poser.

3 kutt hver frosne mus i tredjedeler med tunge kniv eller feilfri. Sette lemlestede mus i en 1 liter (1 QT) glasskrukke. Forsegle glasset. Vask hendene.

4 sett glasset på et varmt sted utendørs som er langt borte fra din bolig og det er usannsynlig å bli forstyrret av nysgjerrige rovdyr. Tillate lemlestede mus å råtne i opptil to uker. Lemlestede mus vil råtne raskere i sommer enn i vinter.

5 åpne glasset. Dekk putrefying mus med vodka. Lukk glasset. La agnet alder en uke.

6 Plasser en bur type felle eller en etappe felle på en plassering du mener er bebodd av revene. Spray fellen og området rundt fellen med ingen duft aerosol-spray. Disse spray, solgte under adskillige navn, brukes av jegere og fangstfolk for å skjule menneskelig duft.

7 camouflage fellen med blader og andre bakken søppel. Camouflage interiøret bur feller med bakken søppel.

8 åpne glasset av fox agn og hell noen av brennevin rundt fellen. Angi ett av de lemlestede musen bak eller under press kjelen av fellen.

9 Lukk glasset. Kontroller fellen to ganger hver dag, og flytte det hvis du ikke felle en rev innen en uke.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com