Slik importerer Poser til ZBrush

01/30/2012 by admin

Slik importerer Poser til ZBrush

Poser er et 3D figur verktøy brukt av både amatører og profesjonelle for å lage gjengitte bilder eller animasjoner. Den kommer med en rekke figurer og rekvisitter, og brukere kan legge til både gratis og kjøpt innhold dersom de ønsker. Du finner når du har brukt Poser som du ønsker å endre noe Poser. Hvis du har en kopi av 3D modellering program Zbrush, kan du gjøre endringer du liker. Dette er spesielt nyttig hvis du vil produsere morphs for et tegn.

Instruksjoner

1 åpne Poser. Velg standard figuren i scenen og slette den. Deretter åpner Bibliotek-panelet til høyre, og bla til en figur du vil bruke. Dobbeltklikk på den for å laste den inn på scenen.

2 Velg "File" fra menyen og velge "Export". Eksportformater, velg "Wavefront OBJ." I dialogboksen som vises, velger du enkelt bilde og kroppsdeler du vil inkludere i den eksporterte filen. Klikk "OK".

3 åpne Zbrush. Velg verktøyet "Polygon Mesh". ZBrush har en merkelig egenskap i at kaller ting verktøy som i de fleste 3D-programmer vil bli kalt objekter. Fra valgmulighetene, velge "Inventory" og deretter "Import."

4 gå til filen du eksporterte fra Poser, og Merk den. Poser objektet har nå blitt importert og er klar til å arbeide på.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com