Hva er oppgaver forsyning lærer?

03/22/2011 by admin

Hva er oppgaver forsyning lærer?

Forsyning eller erstatning, lærere spiller en verdifull rolle i det skolegang, fylle ut for vanlige lærere når de ikke kan oppfylle sine plikter på grunn av sykdom eller viktige personlige forhold. Disse lærere er benyttet i grunnopplæringen og dekke posisjoner i spesialskoler, også. Supply lærere kan ha en rekke i løpet av dagen.

Viktigste oppgaver

Hva er oppgaver forsyning lærer?

Vikar er vanligvis nødvendig å utføre de samme aktivitetene som er tilordnet til vanlig lærere, ifølge Eteach.com. Slike oppgaver kan omfatte tilsyn barn under bryter ganger, med utsikt over elevene forlater og angi skolen lokale og kontrollere ekstra klasser på grunn av uventede fravær av en lærer. Disse stillingene instruere en gitt klasse i tråd med læreplanen av en bestemt skolekrets. De fleste vanlige lærere planlegger tidsplanene leksjon på forhånd, så deres midlertidig erstatninger er sannsynlig å ha satt fagstoffet på en gitt dag. Hvis en lærer har blitt kalt fra skolen uventet, må forsyning lærer å konstruere Timeplanlegging basert på retningslinjene av skolens læreplan.

Ekstra plikter

Hva er oppgaver forsyning lærer?

Supply lærere bør ankomme tidlig for arbeid på forespurte dager, observert på lærere UK nettsted. De også forventes å matche enestående klasse arbeid med læreplanen og opptre på en høflig måte til elevene, andre ansatte og alle besøk foreldre. De bør være klar over skolen prosedyrer, som fullfører de riktige papirene for sen ankomst elever, gir tillatelse for studenter å forlate klasse tidlig eller gi tilgang til ressurser som datamaskiner eller lærebøker. Supply lærer vil holde klasserommet i og gi en kort rapport på dagens aktiviteter for retur læreren, som noen problemer med elevene og fagstoffet dekket.

Opprettholder standarder

Hva er oppgaver forsyning lærer?

Vikar er nødvendig å opptre på en måte som ikke har en skadelig effekt på skolens omdømme ved å opprettholde konsekvent dens standarder som angitt på webområdet ATL. Dette kan omfatte å holde personlige data en skole eller sine elever konfidensielle. De forventes å arbeide i samarbeid med andre ansatte og godta anvisninger linjeleder skolen. Hvis det er noen bekymringer elev disiplin eller upassende atferd, bør hun se linjeleder umiddelbart for veiledning. Hun er også forventet å stemme spørsmål over helse og sikkerhet og se policyen skole for videre veiledning.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com