Hva er farene ved Helium ballonger?

02/25/2011 by admin

Helium ballonger formidle lykke. De brukes som party dekorasjoner og gitt som "Get Well" gaver. De fleste forbrukere har ingen anelse om at hvis brukes feil, helium ballonger kan være farlig.

Inhaling Helium

Inhalering helium fra ballonger er en populær fest knep for alle aldre. Etter innånding helium, stemmen blir høyere og påkaller ofte latter fra mengden. Ifølge gassleverandør BOC gasser er dette ikke noe å le av. Inhaling helium reduserer en persons oksygentilførsel, som kan være dødelig.

Små barn

Helium ballonger er usikre for små barn, som de inneholder små deler, spesielt når uninflated eller briste, og kan føre choking svelging. Små barn bør aldri være unsupervised rundt ballonger.

Latex allergi

Fleste helium ballonger er produsert av latex. Det er mulig å ha en latex allergi, men reaksjoner er vanligvis mindre, ifølge Mayo Clinic.

Søppel

Helium ballonger slippes ut i luften vil til slutt sprekke og tilbake til bakken i form av kull. Mens latex vil til slutt brytes ned, er det klassifisert som søppel før dette skjer.

Kraftlinjer

Folie eller Mylar, ballonger fylt med helium er farlig når utgitt. De utføre elektrisitet og kan forårsake problemer hvis de bli tangenter inne kraftledninger.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com