Hvordan lese AC-adaptere

06/14/2015 by admin

Hvordan lese AC-adaptere

Alle AC-adaptere er merket med klassifiseringene spenning og polaritet. Denne informasjonen er viktig fordi det tillater deg å sørge for at du bruker riktig vekselstrømsadapteren til en elektronisk enhet. Spenning og polaritet utdataene for vekselstrømsadapteren samsvare spenningen og polaritet input av enheten. Hvis en AC-adapter er tapt eller skadet, vil vite hvordan å lese AC-adaptere kan du plukke ut en passende erstatning.

Instruksjoner

1 Finn inn Sensurnivået for vekselstrømsadapteren ved å se på AC-adapter for ordet "Input", etterfulgt av bokstaver "AC" og et tall etterfulgt av en V. Dette forteller deg hvor mange volt adapteren trekker fra strømkilden.

2 Bestem hvis du trenger en spenning adapter. AC standardinndataene adapter i USA 100 til 120 volt. Hvis spenningen oppført er høyere, må en spenning adapter å bruke vekselstrømsadapteren i USA. Hvis spenningen er i 100-120 volt området, må en spenning adapter å bruke vekselstrømsadapteren i andre land der standard inndata er 200 til 400 volt.

3 titt på spenning produksjonen av AC-adapter. Under skriving, se etter ordet "Output." Denne linjen forteller deg hvor mange volt vekselstrømsadapteren overfører til enheten. For eksempel "Output: 12V."

4 sjekke strømstyrken resultatet. Til høyre for spenningen vil være et annet tall, etterfulgt av en "A" eller "mA". For eksempel "4,62 a." En står for forsterkere og ma står for milliampere. Det er 1000 milliampere i 1 amp.

5 se etter polariteten til vekselstrømsadapteren. Polaritet er identifisert av et ikon med 3 sirkler forbundet med en rett linje. Venstre og høyre sirkler har enten et pluss eller minus side inni seg. Midtre sirkelen vil være åpne mot enten venstre eller høyre. Hvis midten sirkelen åpnes mot plusstegnet, er polaritet positiv. Den åpnes mot minustegnet, er polaritet negativ.

6 når enheten om vekselstrømsadapteren er en kamp. Utgangsspenning og polaritet kamp mye inn rangeringer av enheten.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com