Fordelene med ricotta diett

01/07/2012 by admin

Fordelene med ricotta diett

Introduksjon

Cottage cheese er en lav-kalori, høy-protein kilde av essensielle næringsstoffer som kalsium, jern, folat og vitamin A. tilgjengelig i ikke-fett og lite fett varianter med 1 prosent eller 2 prosent melk fett, ricotta kan være et godt tillegg til kostholdet hvis du prøver å miste vekt og redusere mettet fett eller kolesterol.

Kan du fryse mat som inneholder ricotta?

Du kan fryse kokte retter som lasagne som inneholder ricotta uten en endring i ostens konsistens eller smak, men pass opp for frysing ricotta på egen hånd, råder matlaging nettstedet The Kitchn. The curds og myse i frosne kremet ricotta vil skille under tining, forårsaker osten blir vannaktig og kornete. Mens du kan fortsatt spise og lage mat med denne cottage cheese, ligne ikke det sitt opprinnelige utseende og struktur. "Good Housekeeping" rapporter du kan med hell fryse tørr-ostemasse og uncreamed ricotta siden disse ikke skille når tint.

Ricotta betale en upet mage?

Det er ikke noen solid vitenskapelig bevis ricotta inneholder forbindelser for å avgjøre urolig mage, kan du finne noen lettelse hvis du er erstatte ricotta for andre meieriprodukter som melk og yoghurt i kosten. Cottage cheese inneholder en lavere mengde enzym laktose sammenlignet med mest meieriprodukter. Folk som ikke kan fordøye laktose skikkelig opplever kvalme, magesmerter og oppblåsthet, og spise ricotta kan hjelpe. Hvis du lider av alvorlige magesmerter ledsaget av diaré og oppkast, unngå cottage cheese og alle melkeprodukter i minst to til tre dager etter at symptomene har stoppet.

Gir ricotta gode bakteriene?

Bakterier som probiotika er mikroorganismer som er gunstig for kroppen din. Disse probiotika, eller "gode bakteriene," kan hemmer funksjonen til skadelige bakterier. De kan også støtter funksjon av immunsystemet og opprettholde riktig balanse av bakterier i fordøyelseskanalen. Cottage cheese inneholder Lactobacillus casei, en probiotiske som kan bidra til fordøyelseskanal heath og spille en rolle i å forebygge blære og vaginal infeksjoner. Mer forskning på fordelene med gode bakteriene som Lactobacillus casei er nødvendig, men det er ingen kjente skade i spise probiotiske-rik mat som cottage cheese, rapporter MayoClinic.com.

Skulle du ha nonfat gresk yoghurt eller ricotta på en lav-carb diett?

Gresk yoghurt er en litt bedre valg enn ricotta hvis du er på en lav-carb diett. Mens nonfat ricotta inneholder 11 gram karbohydrater i hver 170 gm, inneholder samme servering størrelse på nonfat gresk yoghurt mellom 5 til 8 gram karbohydrater. Protein brukes som energikilde i stedet for karbohydrater i en lav-carb diett, og både gresk yoghurt og cottage cheese er tilsvarende høyt protein. Cottage cheese gir rundt 17 gram protein per servering, mens nonfat gresk yoghurt inneholder vanligvis mellom 15 og 20 gram protein per porsjon.

Gjør ricotta stoffskiftet arbeide raskere?

Cottage cheese gi sannsynligvis ikke stoffskiftet arbeide betydelig raskere. Ifølge ernæringsmessige konsulent Mike Roussell, det er noen matvarer som virkelig kan øke frekvensen som du brenne kalorier, og selv de få Øk ikke metabolisme av mye. En smartere tilnærming er å utøve regelmessig og begrenser inntaket av mat med høy glykemisk indeks, sier Roussell. Glykemisk indeks er et mål på hvor raskt en mat forårsaker en økning i blodsukkernivået. Mat med lav glykemisk indeks å vedlikeholde stabilt blodsukker og holde deg følelsen fyldigere lenger. De kan også vedlikeholde stoffskiftet på en høyere rente enn en diett som inneholder hovedsakelig høy glycemic matvarer. Cottage cheese har en lav glykemisk indeks og er et godt tillegg til en kalorifattig diett som vil holde stoffskiftet.

Reduserer ricotta stoffskiftet natten?

Ingen mat - inkludert ricotta - føre direkte stoffskiftet å avta betydelig om natten, rapporten ernæringseksperter på den Beth Israel Medical Center diakonale. Mens du vil brenne færre kalorier i løpet av natten når du sover, trenger spise en matbit på ricotta rett før seng ikke forårsaker nedgangen og vil bare gjøre deg få vekt hvis du allerede bruker flere kalorier enn kroppen daglig. En 2005 studie utført ved Oregon National Primate Research Center bekreftet det ikke er klokkeslettet kalorier forbrukes, men totalt antall kalorier i som forårsaker vektøkning forbundet med en langsommere metabolisme.

Hjelper ricotta lavere triglyserider?

Triglyserider er kosttilskudd fett. Hvis triglyseridnivåer er høyere enn 150 milligram per dl, kan det hende du større sannsynlighet for å utvikle hjertesykdommer og bukspyttkjertelen lidelser. Spise mat høy i sukker, stivelse, raffinert korn, kan transfett og mettet fett signifikant øke triglyseridnivåer. For å holde triglyserider innenfor et sunt, Velg lav - eller ikke-fett cottage cheese. Disse typer ricotta aktivt senke ikke triglyseridnivåer, men de vil hjelpe deg å unngå mettet fett i full-fett cottage cheese.

Hjelper ricotta med fordøyelsen problemer?

Noen kommersielle merkevarer av ricotta er supplert med inulin, en naturlig kosttilskudd fiber avledet fra sikori rot. En typisk inulin-beriket ricotta produktet inneholder 3 gram av inulin i hver 110 gm servering. Mayo Clinic.com rapporterer at regelmessig forbruker inulin i matvarer som cottage cheese kan hjelpe regulere avføring og holde befolkningen av bakterier i fordøyelseskanalen under kontroll, men mer forskning er nødvendig. En diett rik på fiber kilder som inulin kan også å hindre fordøyelsessykdommer som tykktarmskreft.

Ricotta forårsaker oppblåsthet i magen?

Magen oppblåsthet er preget av en ubehagelig følelse av tetthet eller fylde i magen. Det er ofte ledsaget av flatulens og magesmerter. Cottage cheese kan føre oppblåsthet hvis du er laktose-intolerant, eller hvis du er allergisk mot en av proteiner i meieriprodukter. Det kan være vanskelig å skille mellom laktoseintoleranse og et meieri allergi, som begge kan forårsake diaré, dårlig fordøyelse, forstoppelse, irritabel tarm syndrom eller halsbrann, samt oppblåsthet. Snakk med legen din hvis du regelmessig oppstå oppblåsthet etter spising ricotta.

Kan jeg ha cottage cheese med galleblæren problemer?

Du trenger ikke å følge en spesiell kosten hvis du har gallestein. Spise eller ikke-magre versjoner av meieriprodukter som cottage cheese kan bidra til å redusere smerte, rapporterer imidlertid Leicestershire ernæring og dietetiske tjenester. Hvis du har en betent galleblæren, kan unngå cottage cheese og andre melkeprodukter hjelpe, men bare hvis du er allergisk mot en del av meieriprodukter elementer. Mennesker med diagnostisert galleblæren problem kan spise ricotta i moderering så det ikke forverre deres symptomer.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com