Hvordan lage en Digital overlegg for utskrift bilder

09/16/2011 by admin

Hvordan lage en Digital overlegg for utskrift bilder

Opprette digital overlegg for foto er som scrapbooking. Bruk din innbilningen å velge og opprette kantlinjer, ord og pynt. Opprette overlegg digitalt vil også tillate deg å legge til overlay effekter som diffusion's som gir drømmende utseendet, tekstur å gi hva grunge eller til å legge bilder på andre bilder.

Instruksjoner

1 åpne et grafikk program; Eksempler inkluderer Photoshop, Paint eller Fireworks.

2 Opprett en ny fil størrelsen på bildet som 4 x 6 tommer, sette bakgrunnen til gjennomsiktig og oppløsningen til 300.

3 tegn overlegg sidekanten ved å klikke på en av de grafiske "Draw" verktøyene på verktøylinjen som rektangel, sirkel eller ellipse. Dra over lerretet til opprettet disposisjonen.

4 Klikk på figuren, og klikk på "Rediger" på hovedmenyen. Klikk på "Strek" og deretter endre bredde og farge på figuren.

5 lagre som et png-filformat. Åpne bildet, og plasserer figuren over bildet. Justere størrelsen ved behov.

1 åpne et bilde for å legge til overlegg til som et bryllup bilde eller et portrett. Kopiere bildet og endre blanding modus til "Overlegg".

2 legge til en "Gaussian Blur-filter og la standardinnstillingen deretter legge en maske lag; Klikk lag å markere.

3 lime inn en kopi av bildet i laget ved å klikke på "Bilde" i hovedmenyen, og deretter "Bruk bilde." Angi blending mode til "Multipliser".

4 legger til en "Solarize" effekt lagmasken. Øke "Kontrast og lysstyrke" lagmasken etter behov.

1 åpne en tekstur bildet som stein, smuss, sand, vann eller rust. Legge noen klarhet ved å justere "lysstyrke og kontrast."

2 Klikk på "Image" i hovedmenyen, og klikk på "Gråtone" pullout-menyen. Juster etter behov å understreke mørke og lyse områder.

3 åpne bildet; kopiere den og gir den navnet "Overlay." Opprette en ny "maske lag" og klikk på "Lysstyrke" fra alternativet modus blanding. Justerer om nødvendig.

4 Klikk på en pensel fra verktøylinjen, og deretter angi paletten til svart. Maling på overlegg maske laget der du vil grunge tekstur å vise gjennom.

1 åpne minst to bilder å blande. Klikk på hvilken du vil bruke som "Mål" bildet og duplikat og gir den navnet "Mål."

2 Klikk på "Image" i hovedmenyen og klikk på "Apply Image" og angi kilde til bildet du ønsker å blande med målet bildet og blending muligheten til "Overlegg". Juster tettheten etter behov. Klikk "OK".

3 Gjenta for å blande med andre bilder.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com