Problemer med hage dammen Lotus

01/25/2015 by admin

Lotus (Nelumbo spp.) har en historie med dyrking 3000 år lange. I mange deler av verden har Lotus religiøs betydning, og dens knoller spist for mat. De er temperert til subtropiske stauder med store, hvit, rosa eller gul blomster, som har en uvanlige seedpod. Blomstene er termogenetisk, betyr de varme opp til ca 29,4 grader C å løslate en aroma som tiltrekker seg insekter for pollinering. Dette skjer til tross for temperaturen rundt blomsten. Bladene flyter på eller stå over vannlinjen og er alt fra 12 til 30 inches bredt. Lotus har noen insekt eller sykdom problemer.

Insekter

Mens lotus ikke har mange insekt problemer, det er hage skadedyr angripe den. Bladlus kan angripe lotus. Kontrollere bladlus ved banke dem opp med en sterk strøm av vann eller bruke insecticidal såper. Rød edderkopp midd er vanlig på mange hageplanter inkludert lotus. Bladene har liten stippling merker, og midd finnes under bladene. Insecticidal såper arbeide for disse skadedyr. Det japanske billen, i de østlige delene av USA, kontrolleres av fysisk plukke dem av eller med feller og agn.

Sykdommer

Noen sykdommer plage lotus. Noen ganger får de leaf spot forårsaket av sopp Alternaria eller Cercospora. Da utvikle blader tilfeldig småblødninger. Først, de er gule og slå brun. En tørr spot former i midten omringet av en gule eller brune sirkel. En rekke soppmidler behandle fungal sykdommer, men Les etiketten nøye. Hva behandling brukes også påvirker vannet og hva bor i vannet med lotus.

Vannkvalitet eller antall

Lotus må leve i vann eller våte gjørmete forhold. De kan aldri tørke ut. Røttene kan ikke fryse. I områder hvor fryser er mulig, Fjern knoller fra vann eller fylle voksende området med dyp nok vann så den ikke fryse dypt ned. Vannkvaliteten er ikke av stor bekymring. Lotus planter brukes mye i vannbehandling gifte vann. Vann og jord pH må være rundt nøytral. Hvis vannet er også næringsstoffer fratatt, rot knoller.

Klima

De beste klima for Lotus er de amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 5 og oppover. Lotus misliker ekstrem varme. Selv om de er innfødt til tropiske og subtropiske områder, områder av dype sør og sørvest er ikke egnet voksende steder med mindre lotus er dyrket i semishady forhold. Hvis i sørvest, trenger de en kilde til fuktighet. De få sykdommer i områder av høy fuktighet.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com