Hvordan å male en kenguru ansikt

04/24/2014 by admin

Hvordan å male en kenguru ansikt

Animal malerier kan gi et dekorativt preg til alle rom i et hus. En kenguru ansikt er en enkel tegning for å gjøre. Ved å kombinere et par enkle figurer og bruker et begrenset antall maling farger, kan du male en kenguru portrett vil du være stolt over å henge på veggen hjemme eller kanskje selv gi til en venn eller familiemedlem som en gave.

Instruksjoner

1 skisse kangaroo's ansikt lett med blyant å begynne. Bruk enkle figurer for å få struktur og relasjoner på lerretet. Tegne en trekant som omfatter området vil skrive hodet og ansiktet området og to ovaler på toppen av trekanten å komponere ørene. Holde disse linjene lett så kan du slette dem som du detaljert den endelige formen.

2 skisse detaljer i ansiktet innenfor grunnform retningslinjene. Trekker øynene som liten ovaler og legge til skygge over dem til å lage en liten pannen. Legg skraverte sirkler for å definere den kenguru neseborene. Slette formet retningslinjene som du avrunder formen på hodet, snute og ører.

3 begynner med hvit maling og anvende den til undersiden av kangaroo's kjeven. Feilfri penselen, deretter dypp den i brun maling og bruke strøk av brun begynnelsen bare der hvit maling ender. Bruke brun maling i korte strøk, dra noen av den hvite nymalt med den. Dette vil opprette en moderat blanding av hvite og brune som du går opp mot øynene.

4 Rengjør din penselen grundig og bruke mer brun til kangaroo. Hold deg unna blandede områder å tillate dette brune gå på mørkere. Bruk en tynn spiss børste for maling programmet og la programmet linjen også vise i maleriet til å gi definisjonen av pels.

5 male kangaroo's øyne svart. At malingen skal kunne tørke, og deretter legge litt plass hvit gi øyet litt refleksjon.

6 trykk opp deler av din kangaroo ansiktet med mørkere brun toner etter den første søknaden har tørket. Dette vil legge til skygge og gi ansiktet definisjonen som vil bidra til å løfte den fra lerretet.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com