Typer av tre etter utemøbler

09/22/2016 by admin

Typer av tre etter utemøbler

Utendørs møbler kan være laget av løvtre eller bartre. Løvtre kommer fra broad-leafed trær og Gran kommer fra p-bærer trær. Det finnes seks typer av tre som er populære for utemøbler. Et tips for å legge til opptil 10 år av livet i utendørs møbler er flytte det fra gress til en patio eller dekk hvor det vil tørke raskere når våte.

Redwood

Redwood er en Gran rett korn. Det er høstet fra skogene i Pacific Northwest, British Columbia og California. Redwood er en holdbar tre motstand mot råte og termitter, noe som gjør det til et ideelt valg for utemøbler. Bruke en oljebasert flekk med vann sealer og konserveringsmiddel en gang i året å opprettholde. Spray med slange og tørke tørr å rengjøre. Mugg kan fjernes med like deler med blekemiddel og varmt vann og kratt pensel. Når riktig stelt, kan redwood møbler vare mer enn 25 år.

Hvit Cedar

Hvit cedar er en lys-farget bartre med rett korn og mange knuter. Det er høstet fra skogene i sørlige Canada og USA. Hvit cedar er naturligvis splinter-fri og en relativt rask dyrker. Det er selvsagt tåler vær, insekter, forfall, mugg og mugg. Bruke en vannbasert flekk en gang i året og vaske med såpe og vann å opprettholde. Med riktig pleie, kan utendørs møbler laget av hvit cedar vare opptil 25 år.

Furu

Pine er en lys-farget Gran rett korn. Det er høstet hovedsakelig fra amerikanske skog, men også fra hele verden. Det finnes to typer furu brukes for utendørs møbler; Trykk behandlet og ubehandlet. Polerte furu har lav motstand mot elementene og holdbare mindre enn press behandlet furu. En vann - eller olje-baserte sealer bør brukes på polerte furu hvert år. Trykkbehandlet pine trenger ingen sealer, men kan bli malt eller beiset hvis ønskelig. Begge typer furu kan rengjøres med såpe og vann. Fjerne mugg med standard bad renere. Utendørs møbler av furu bør lagres av elementene vinteren. Hvis riktig tatt vare på, trykk behandlet furu kan vare opp til 20 år.

Robe

Robe er en tett, golden-farget løvtre, relativt lett, men likevel sterke. Det er høstet fra Bolivia, Brasil, Peru, Argentina, Paraguay. Å være en mørkere, solid hardvedgulv, er det mer forfall-motstandsdyktig enn lettere skogen. Olje med kokt linfrø, teak eller marine olje halvårlig for å opprettholde naturlige golden fargetone. Bruk en pensel og vann for å feilfri. Skikkelig ivaretatt, kan utendørs møbler laget av Robe vare opptil 25 år.

Jarrah

Jarrah er et løvtre med fine korn. Korn i jarrah er farget av lys lakserosa en rødbrun. Det er høstet i Sør-Afrika, Sør-Amerika og fra regjering styrte skoger i Australia. Jarrah er naturlig brann-, termitt - og rot-resistente og vil ikke råtner. Dette treet behandles hver fire til seks måneder med finish spesielt laget å opprettholde levende nyanser av farge. Bruk såpe og vann for å feilfri. Utendørs møbler fra jarrah kan vare opptil 50 år når godt vedlikeholdt.

Teak

Teak er en honning-brun løvtre med en rett korn. Det er kompakt og robust og svært motstandsdyktig til å forfalle og råtne. Det er høstet hovedsakelig fra teak plantasjer i Sørøst-Asia, men er også høstet fra sentral- og Sør-Amerika og Vest-Afrika. Teak olje hver sjette gjelder 12 måneder å opprettholde den naturlige fargen eller la det vær til en lys sølvfargede grå uten behandling. Rengjør med såpe og vann eller en renere designet for teak tre. Teak er en holdbar tre og vil vare opptil 50 år hvis godt vedlikeholdt.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com