Hvordan skjære Netsuke

09/30/2016 by admin

Hvordan skjære Netsuke

Netsuke er japanske kunsten å detaljert og svært små utskjæringer. Netsuke utskjæringer ble opprinnelig brukt på endene av ledningen knyttet rundt en kimono sash som brukeren suspendert ulike objekter, siden kimono manglet noen lommer. Lære å skjære Netsuke er et dypt tilfredsstillende prosjekt å gjennomføre; men er det en tidkrevende. Netsuke kan være laget av mange forskjellige typer materiale, men er ofte laget av en close-grained tre. For en nybegynner, valgte en liten blokk av bass tre.

Instruksjoner

1 skisse design for din utskjæring mot en side av en blokk med bass tre ved hjelp av en skarp blyant.

2 slå blokken av tre med en gang i hånden og skisse carving vil se ut fra den siden av tre. Med andre ord, hvis ditt første skisse var en side-visning av en frosk som sitter på vil en stein, når du slår blokken når du vil nå skisserer hva din frosken på en stein se ut fra bak. Gjør dette for alle sidene av blokken.

3 gjør Luke merker med blyanten på hver side av blokken i alle tre som ikke brukes i utformingen på alle. Dette identifiserer den negative plassen vil rundt din utskåret figur. Den negative space er luften som er rundt et objekt, men fortsatt innenfor den opprinnelige formen på blokk av tre.

4 bruker din Xacto X 5224 standard treskjæring satt, Velg en fin riflet kniv og grave ut den negative plassen fra blokkeringen. Når du er ferdig, vil du ha bare tre som skal brukes i design, selv om sin form vil fortsatt være klumpete.

5 bruker en fin rette kant og groove kniv fra apparatets treskjæring, begynn å sakte skjære ut detaljene i motivet. Sørg for at du kontinuerlig blir tre i hendene mens du arbeider slik du arbeider på alle sider av din Netsuke samtidig, heller enn å prøve å fullføre den ene gangen.

6 når du er ferdig carving, bruk en fin børste for å bruke tre flekken på din Netsuke.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com