Hvordan lage en maling-by-nummer veggmaleri

10/09/2010 by admin

Hvordan lage en maling-by-nummer veggmaleri

Hvis du noensinne har vært interessert i kunst, kan du ha startet ved å male et maling-by-numre bilde når du var barn. Et maling-by-numre bilde er en enkel linje tegning der hvert område er angitt med et nummer. Tallene tilsvarer spesifikke farger, slik at maleren å male bildet som designer ment. Et maling-by-numre veggmaleri kan være en spennende prosjekt for så mange mennesker å jobbe på, spesielt for barn og tenåringer.

Instruksjoner

1 tegne en grov skisse av bildet du vil opprette på et stykke papir. Dette vil tillate deg å finjustere bildet etter behov før du overfører den til veggen som vil du male veggmaleri. Identifisere hver farge skal være på bildet ved å gjøre notater på baksiden av papiret eller faktisk fargestoffer bildet.

2 deler arket i like firkanter med en linjal, og deretter spore linjer som hver rute rett over skissen. Dette rutenettet vil hjelpe deg å overføre bildet til veggen.

3 vask veggen du har valgt for veggmaleri med en høytrykksvasker, hvis veggen er utendørs. Hvis det er innendørs, vask den med en våt rag, hvis nødvendig.

4 overføre rutenettet du tegnet på arket på veggen med en målebånd og blyant. Veggmaleri størrelse rutenettet blir betydelig større enn rutenettet på papiret, men skalaen må være identisk. En måte å oppnå dette er å markere 1 fot på veggen for hver 1 tomme på skissen.

5 overføre bildet til veggen med en blyant og deretter spore over design's linjer i markør. Dette vil gi deg den grov skisse av bildet. Bruke rutenettet for å sikre tegningen opprettholder de riktige proporsjonene, som store tegninger kan ofte være vanskelig å skissere enn små.

6 tilordne numre til hver bestemt farge og skrive det tilsvarende tall på omrisset av veggmaleri. Holde en liste over farger og deres respektive tall på et eget ark, å sikre malerne male veggmaleri riktig.

7 maling veggmaleri ved å fylle ut den tallmessig angitte områder med tilsvarende fargene.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com