Bibelen leiren tema ideer

06/04/2012 by admin

Bibelen leiren tema ideer

Uavhengig av om de er rettet mot unge, gamle, eller alle aldre, Bibelen leire skape muligheter for kristne å vokse sammen i tro og religiøse scholarship. En god camp vil ha godt planlagt aktiviteter, og for å planlegge aktiviteter, du trenger inspirasjon. Velg et tema for noen eller alle av hendelsene av din Bibel leir fokus og lokke sognebarn å delta.

Ti bud

En ti bud tema skaper en atmosfære der deltakerne kan utforske hvert bud dypt. Sette opp en 10 dagers leir med en dag viet til å studere hvert bud gjennom aktiviteter som skriftstudium, diskusjoner, sketsjer og personlig deling. Du kan tilpasse dette temaet for alle aldersgrupper.

Lignelser

Base deler av eller hele en bibel leir aktiviteter lignelsene Jesus. Arbeider på gjøre deltakerne med historier, deretter snakke om de moralske leksjonene bak seg. Gruppeaktiviteter kan omfatte aktiviteter basert på oppdager moderne programmer eller selv dagens versjoner av lignelsen historier og erfaringer, sketsjer og sanger (se det klassiske kristne musikalske "Godspell" for mange lignelsen-baserte sanger).

Bibelen-baserte håndverk

For kristne leiren deltakere som liker å skape kunst som et uttrykk for sin tro, gjør en bibel leir med craft tema. Kristne håndverk kommer i mange former for folk i alle aldre. Felles craft temaer er dekorative smykker kors, dekorative rammer for Bibelen versene og historier og hjemmelaget Nativity scener.

Verker

Oppfylle kristne misjon veldedighet gjennom leiren aktiviteter. Organisere en leir eller retrett basert på planlegging og/eller utføre handlinger i fellesskapet. Kombiner nighttime camping og bibelstudier med dagtid frivillige prosjekter på steder som suppekjøkken, mat hyller, gratis sykehus og skoler.

Musikk

Musikk er en viktig del av de fleste kristne gudstjenester. For de i din menighet som er musikalsk tilbøyelig, eller for de som ønsker å være, organisere en bibel leir å skape kirkemusikk. Fokus på moderne musikk, klassisk religiøs musikk, Christian musikaler eller alle.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com