Ulykken trygghet i barnehage

07/16/2010 by admin

Ulykken trygghet i barnehage

I sine tidlige år liker barn å utforske verden rundt seg. Selv om denne vanen er verdifulle for deres utvikling, utgjør det også en sikkerhetsrisiko. Som forklart av University of Wisconsin helse, "som barn lære og utforske verden, ulykker skjer." For å unngå skader, skal barnehager utnytte visse barn sikkerheten teknikker.

Faller

Falls er en av de mest alvorlige og hyppige ulykkene blant små barn. Barnehage omsorgspersoner bør aldri tillate barn å klatre på tabeller og tellere. Barn skal overvåkes kontinuerlig mens du sitter i stoler eller gå opp trappen.

Choking

Hold små gjenstander som mynter, knapper, brikker og marmor, utilgjengelig for barn og småbarn, som disse utgjør en alvorlig choking risiko. Som en ekstra forholdsregel skal barnehage ansatte være profesjonelt trente i Heimlich manøver og HLR.

Elektriske stikkontakter

Med deres endeløse nysgjerrighet har små barn en tendens til å ta alt, som utgjør en betydelig risiko når de utforsker elektriske stikkontakter. Som en sikkerhet forebygging, holde alle utsalgssteder dekket og nøye overvåke barn rundt brukte utsalgssteder.

Harde gulv

Harde gulv er uunngåelig i de fleste barnehager, som kan være problematisk når tur eller faller på gulvet. For å myke opp overflaten, legge tepper eller stor, plysj området tepper til alle fellesarealene i barnehage.

Kvelning

Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission, kan "mykt sengetøy presentere en kvelning fare for spedbarn." Barnehager som gi omsorg for spedbarn og barn skal gi fast madrasser uten puter. Eldre barn er utsatt for å bli fanget i gardin ledninger og elektriske ledninger, kvelende seg.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com