Hvordan å dekorere en utendørs telt med tyll for en prinsesse fest

10/16/2016 by admin

Hvordan å dekorere en utendørs telt med tyll for en prinsesse fest

Lag et vanlig telt eller cabana synes for en prinsesse fest med forheng av tyll. Bruk en farge av tyll å myke opp utseendet på vanlig telt lerretet; eller alternative farger tyll for en festlig effekt og legge bånd for et elegant preg. Henge tyll i løs forheng å opprette et palass som passer en prinsesse.

Instruksjoner

1 mål avstanden fra sentrum av taket av teltet til hjørnet av taket. Multipliser denne avstanden av 1.5. Legge til avstanden fra hjørnet i bakken til avstanden du nettopp har beregnet. For eksempel: Hvis det er 6 fot fra sentrum av taket av teltet til hjørnet av taket av telt og 7 fot i bakken fra dette hjørnet, du vil multiplisere 6 av 1.5 å få 9 og legge til 7 for å få 16 fot. Klipp åtte stykker av tyll denne lengden.

2 brette tyll. Trekkspill fold i ene enden av tyll i 1-tommers folder. Trekkspill fold av folding tyll i én retning, og deretter den andre som hvis du gjør et papir fan. Pakk en strikk rundt pleated slutt 1 tommers fra slutten, å holde folder på plass.

3 samle pleated endene sammen med en stor gummi band. Bruke streng for å binde bunten av stoff til sentrum av teltet. Bind det slik at gummistrikk er mot teltet, skjule bandet.

4 dra to stykker av tyll til ett hjørne av teltet. Kjøre stoffet over den vannrette linjen av teltet, mellom lerretet og Polen. Kjøre en brikke på hver side av hjørne pole teltet. Tillat stoffet å henge ned på en myk bue mellom sentrum og hjørnet. Tilknytning stoffet til rammen i hjørnet med en hyssing. Drapere andre seks bitene til andre tre hjørner på samme måte.

5 bruk en hage av bånd for å knytte tyll til teltplugger hjørne. Tre stramt dobbel halvveis ned pole. Trekk tyll ut over båndet til å lage en myk poof. Tie båndet i en attraktiv baugen. Tillate gjenværende slutten av tyll å flyte fritt.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com