General chokekablen justeringer på en Scooter

07/31/2015 by admin

General chokekablen justeringer på en Scooter

Nesten alle motorisert sparkesykkel bruker noen form for et metall kabel for å betjene gass på motoren. Så kabelen trekkes, renner mer drivstoff gjennom systemet, akselerere motoren. Over tid, men disse Stålkabler utvide, strekke eller løsne. Justeringer kan redusere disse problemene.

Mindre stramme

Kabelsystemer på scootere kommer ofte med justerbar. Disse grunnleggende verktøyene er skrudd inn hakeparentesene som kabler går gjennom. Ved å vri innstilt, det skaper mer avstand for kabelen å reise, som kan være akkurat nok for kabelen å stramme igjen. Alternativt, kronglete innstilt i motsatt retning vil løsne kabelen.

Betydelig innstilling

Noen ganger chokekablen har strekkes for mye og er for løs for mindre justeringer. Dette krever demontering scooter's forgasser og hodetelefonen til chokekablen. Kabelen sikre mutter må løsnes og nytt strammes etter slakk i kabelen trekkes.

Erstatning

Når en kabel er forbi sin levetid, blir det så strukket kjører gjennom scooter kroppen til motoren at det frays. Dette vil føre til brudd. Den eneste løsningen er på dette punktet å erstatte den med en helt ny chokekablen. Gamle en må trekkes ut av huset og et nytt en rutes i stedet.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com