Hvordan legge mosaikk gulvfliser direkte på våt sement

09/24/2010 by admin

Hvordan legge mosaikk gulvfliser direkte på våt sement

Mosaikk fliser kan gi en rimelig aksent til hjemmet eller hagen ved å legge en skvett farge til gulv. Du kan også være bruke fliser fra tidligere boligmoderniseringskunder prosjekter, ytterligere redusere kostnadene ved å gjøre din mosaikk. Fliser kan angis direkte i våt sement, som fungerer som både limet å sikre fliser på gulvet og grout som fyller hullene mellom fliser.

Instruksjoner

1 Legg ut din fliser på gulvet i plassen du har tenkt å flis for å planlegge din design. Husk avstanden mellom fliser og farge koordinering når du utformer din mosaikk. Ta et bilde av design slik at du kan referere til den når brikkene i sement. Deretter fjerne fliser.

2 blanding sement og vann i en bøtte i henhold til instruksjonene på pakken sement. Bruk en solid blande pinne som kan finnes på din lokale jernvarehandel og beskytte deg ved iført gummihansker.

3 spre et tynt lag av våt sement med murskje din på en lapp av gulvet større enn en fot av en fot. Mindre plass som du spre din sement mindre sannsynlig er det at sement vil tørke før du plasserer din fliser.

4 trykk fliser fast i våt sement i mønsteret du laget. Legge fliser jevnt og trykk dem dypt nok inn i sement slik at det er ingen opphøyde kanter å reise på. Fortsett å legge fliser før du har fylt området som dekkes av våt sement.

5 tørke av overflødig sement fra overflaten av flisene.

6 Gjenta trinnene, jobbe deg fra den opprinnelige oppdateringen ark før du har dekket hele plassen du vil mosaikk.

7 la minst 24 timer før sementen tørke helt før du plasserer objekter på eller gå på din mosaikkgulv fliser.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com