Vare etter en Phalaenopsis orkideer blomstrer

09/27/2016 by admin

Vare etter en Phalaenopsis orkideer blomstrer

Phalaenopsis orkideer, ofte referert til som møll orkideer, er en av de enklere orkideer å vokse, ifølge University of Minnesota. Denne orkidé produserer flere blomster på samme stammen og krever relativt lite omsorg å trives. Omsorg for møll orkidé når den er ferdig blomstrer er like viktig som før bloom og blomst.

Etter blomst Phalaenopsis omsorg

Phalaenopsis orkideer bør ikke beskjæres umiddelbart etter de slippe deres blomster, som et annet sett av blomster vokser på samme stammen med riktig pleie. Sjekk anlegget for tegn på infeksjon eller pest problemer, inkludert flekker eller gulfarging på blader, hull i blader eller misfarging av stammen. Tidlig blomst slipp kan også være en indikator for et problem, da plantevernmidler eller soppmidler er nødvendige for behandling av anlegget.

Oppmuntre nye blomstrer i Phalaenopsis orkideer

Nye blomstrer vil vokse på samme stammen som har nylig ga sin blomstring, selv om det er tilrådelig å bare tvinge blomstrende re en gang hver vekstsesongen før phalaenopsis å gå inn i en midlertidig tregest voksende fase. Når blomstene har falt, trim stammen tilbake til et sted like under en tidligere blomst-node. Fra dette stedet et nytt sett med blomster vil dukke opp etter første blomstring. Etter dette punktet inn orkideer møll en periode med inaktivitet.

Trimming møll orkideer

Trimming orkideer møll etter sin andre blomst perioden er viktig, og timing er enda viktigere. Vent til stammen har blitt helt brun og tørket før beskjæring det tilbake, som røttene av orkideer møll vil trekke næringsstoffer fra stammen som det tørker ut, slik at røttene å være sunn i hele perioden med inaktivitet orkidé inn. La en tomme eller så av stilken over jorden for retur vekst i sesongen.

Sovende orkidé lagring

Selv om phalaenopsis orkideer ikke vil angir en sann sovende scenen, opphører det voksende og produsere blomstrer i flere måneder av året. Holde møll orkidé planter i et område der den kan motta indirekte sollys og legge en liten mengde gjødsel til planter en gang i måneden, eller i henhold til instruksjonene på gjødsel. Vann møll orkidé ukentlig for å holde jorda tørker ut, som skader røttene av orkideer.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com