Slik bruker du en iMac mens Traveling

12/25/2016 by admin

Apples iMac PC kombinerer skjemaet med funksjonen. Maskinen lover optimal ytelse uten å ofre estetikk. Elegant datamaskinen blir kvitt store tårnet og floke ledninger så problematisk med mange PCer, ved å flytte alle minne og lagerplass direkte inn i høy oppløsning LED-skjermen. Med et trådløst tastatur og mus er kun én kabel nødvendig. Enkel montering av iMac gjør hele enklere transport enn tradisjonelle hjemmedatamaskiner. For de individene trenger all sin informasjon med dem, er reiser med en hjemmedatamaskin nå mulig.

Instruksjoner

1 investere i en sak å bære maskinen. Flere selskaper tilbyr produkter bare for dette formålet. Tilfeller varierer fra nesten uslåelig iMac 27 bæreveske av Casecruzer - enklere ransel-stilen, myk sak av iLugger. Det er viktig å merke seg at den hardt etui er for stor til å være en bære-on, så det må gå med innsjekket bagasje. Selv når gjennomført i en myk bag, kan iMac være for stor til å være tillatt som en bære-on. Sjekk med flyselskapet før flyreisen, se om det oppfyller spesifikasjonene. Hvis kontroll iMac gjør deg nervøs, kan du vurdere å sende datamaskinen til destinasjonen i stedet. Frakte det lar både forsikringen og forsikring som PCen vil gjøre det der du kommer i ett stykke.

2 få en stikkontakt strømadapter. Hvis reiser internasjonalt med iMac, krøplinger en inkompatibel stikkontakt noen mulighet til å arbeide. Tvinge amerikanske plugger inn i en utenlandsk kontakt ofte forårsaker skader eller ødelegger elektronikk. Selskaper som alt-i-ett, tilbyr fullstendig adaptere som lar deg koble, uansett hvor du er. På den annen side, hvis du vet du arbeider i ett land, tilbyr selskaper som BoxWave Corporation individuelle adaptere.

3 Beskytt iMac. Bruk hotel safe, når tilgjengelig. Vet omgivelsene, og være skeptisk til første etasje windows og glassdørene. Pass på å forlate iMac ut i åpne.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com