Tredemølle deler

09/16/2011 by admin

Tredemølle deler

Tredemøller er vanligvis store, tunge og ganske dyrt, men de er på ingen måte mystisk. Så komplisert som de kan virke, tredemøller er faktisk består av bare en håndfull av grunnleggende deler, hvorav kan bli reparert eller erstattet hvis de bryter ned. Størrelsen og kvaliteten på disse delene bestemmer hvor mye bruk og hvor tung bruk en tredemølle kan opprettholde.

Betydning

Flere viktige komponenter utgjør en tredemølle. De mest synlige inkluderer rammen, som har en walking kortstokk med tredemølle belte, tilknyttede hånd hviler og konsollen eller dataskjermen. Tredemølle er drevet av en motor, som er koblet til en av to ruller koblet til tredemølle beltet. Motor spinner foran valsen, som trekker beltet over par valser og fører til beltet for å flytte.

Funksjonen

Tredemøller brukes til å simulere kontrollert gå forhold i et inneholdt. De kan justeres for å passe skritt mellom en langsom saunter flate ut jogging. De brukes hovedsakelig for folk for å holde seg i form, men kan også være nyttig i fysisk rehabilitering, overvåke hjerte priser under forskjellige nivåer av aktivitet og stress tester.

Typer

En rekke tredemøller er på markedet for bruk i boliger og fitness og andre fasiliteter. Billigste tredemøller skal ha minst slitesterkt deler og svakeste motor. De som selges kommersielt generelt har en større og kraftigere motor, en tyngre, kraftigere ramme og en tykkere gangavstand dekk så det ikke er lett ødelagt. En bør ha en solid, metall eller aluminium ramme, en gangavstand dekk som er behagelig for brukeren og en motor som kan opprettholde mengden av bruk det vil få.

Funksjoner

Tredemøller kan komme med flere ulike funksjoner. Bredden og lengden på gangavstand gulvet varierer, som gjør typen hånd hviler. Noen pauser vil komme med skjermer som kan spore brukerens hjertefrekvens. Noen dekk vil kaste opp for enkel oppbevaring når den ikke er i bruk. Dataskjermer og alternativer varierer, de fleste tilbyr flere forhåndsprogrammerte økter som en manuell alternativet. De fleste vil komme med en stigning funksjonen som tillater brukeren å simulere forskjellige oppoverbakke gå miljøer. Rammen kan også inneholde vann flaskeholdere, fans, eller et sted å støtte opp bøker eller lesestoff. En nødsituasjon på-bryter, vanligvis styrt av en ledning som er knyttet til brukeren, er en grunnleggende nødvendighet for tredemølle sikkerhet.

Betraktninger

Motoren er det viktigste aspektet for en tredemølle. Motoren kan måles i to forskjellige typer makt: kontinuerlig effekt og topp plikt. Sammen utgjør de hestekrefter i en motor. Kraften som en tredemølle kan kjøre hele dagen med ingen avbrudd er kontinuerlig muligheten, mens toppfart det kan gå, men bare for en kort periode, er peak strøm. Kontinuerlig effekt er faktoren som skal analyseres når beslutter om en tredemølle er kraftig nok for en persons formål. De fleste hjem tredemøller har motorer mellom 1 og 3,5 hestekrefter mens kommersielle tredemøller kan være så høyt som 5 hestekrefter.

Forebygging/løsning

Tredemølle beltet er vanligvis brikken som vil kjøre ut den raskeste og ofte må justere eller reparasjon. Lurt i å opprettholde en tredemølle er å alltid gjøre at beltet kjører gjennom sentrum av gåing dekk og ikke tilstøtende kantene. Bruke en belte smøring vil også holde tredemølle streaming som urverk.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com