Hvordan kurere kondens mellom to rutene av glass

03/22/2011 by admin

Hvordan kurere kondens mellom to rutene av glass

Doble glass bidrar til å isolere et rom og holder overmål bråk fra å trenge gjennom vinduet. Kondens er vanndamp som kan noen ganger på innsiden av doble glass. Dette skjer når det er en liten sprekk i glasset eller mellom sel på vinduet slik at vanndamp å få fanget mellom rutene glass. Når kondens det kan blokkere visningen gjennom glasset. Det oppstår kondens ofte på gamle vinduer som må byttes. Det finnes måter å bli kvitt vinduene av kondens, men hvis disse metodene ikke fungerer, kan det være tid til å erstatte vinduet.

Instruksjoner

1 slå eksos fans på badet eller kjøkkenet under og etter dusj eller kokende vann. Dette vil hjelpe trekke vanndampen utenfor hjemmet. Det oppstår kondens i windows når et hjem har en høy luftfuktighet.

2 tørk klær i en tørketrommel i stedet for å henge dem i hjemmet. Tørking av klær vil i øke vanninnholdet i ditt hjem i luften og oppmuntre kondens.

3 lavere hjemmet er temperaturen. Når varm luft kommer i kontakt med kalde windows, det umiddelbart mister varme og vil innskudd kondens på vinduene. Dette kan til slutt flytte mellom rutene vindu.

4 Velg en fan på kondens på vinduene. Viften vil arbeide for å fordampe kondens og fjerne den.

5 Installer en avfukteren inne din hjem å senke hjemmet fuktighet og fjerne kondensvann.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com