Slik Tie en buddhistisk Mala knute

08/12/2011 by admin

Slik Tie en buddhistisk Mala knute

Brukt av buddhistiske munker og dagens åndelige utøvere til å fokusere på spesifikke mantraer under meditasjon, er malas laget av perler som løkker langs en streng og bundet av ved en enkel løkke-lignende knute. Denne knute, ofte kalt slange-knuten, er lett å lære og kan brukes i mange husflid. Det er en effektiv måte å knytte sammen to streng ender på en måte som motstår rakne og ser rent og ryddig. Slange-knuten brukes i buddhistiske malas vanligvis består av ni dobbel-loop knop, som representerer grunntallet av 108 perler Mala selv.

Instruksjoner

1 streng perler.

2 ta ledningen eller strenger ender i hver hånd separat.

3 loop strengen i høyre hånd og deretter tilbake under strengen i venstre hånd, opprette en øye-lignende loop som venstre strengen passerer.

4 sløyfe venstre strengen rundt rett til å opprette en motsatt løkke som omfatter den kryssende delen av andre loop. De to strengene bør nå danner en figur åtte.

5 stramme både strenger til figur-åtte blir en liten, rund knute, forlater venstre strengen litt løs.

6 få den høyre streng - over og over venstre og gjenta det under venstre strengen. Passere ledningen gjennom løsnet knuten, under venstre strengen og seg selv.

7 stram så knuten. Du skal nå ha en knute som har to løkker på venstre og en på høyre.

8 endre hender, snu knuten slik at de to løkkene er nå på høyre side.

9 sløyfe knuten igjen fra høyre til venstre bestått venstre strengen første utover til venstre deretter under og under.

10 stram denne knuten. Du skal nå ha en knute med to løkker på hver side.

11 fortsette dette looping prosessen, skiftet hender og knuten snu hver gang en ny løkke er fullført før ni dobbel looper som utgjør grunnlaget for mala knuten er fullført.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com